of 61441 LinkedIn

Nieuwe generatie circulaire straatverlichtingsarmaturen

Nieuwe generatie circulaire straatverlichtingsarmaturen. De circulaire armaturen kunnen worden aangesloten op stedelijke beheersystemen zoals Interact City
Signify 1 reactie

Signify introduceert 2 straatverlichtingsarmaturen die voldoen aan de eisen van een circulaire economie. De circulaire armaturen kunnen worden aangesloten op stedelijke beheersystemen zoals Interact City.

De nieuwe generaties armaturen Luma en Iridium zijn volgens Signify energiezuinig, onderhoudsvriendelijk, geconnecteerd, hebben een lange/verlengbare levensduur en zijn recyclebaar. Beide armaturen hebben een levensduur van meer dan 100.000 uur. Bovendien verlengen reserveonderdelen en opwaardeerbare componenten de levensduur.

 

GearFlex
Het armatuur Luma heeft een rendement van 160 lumen per watt en het armatuur Iridium van 155 lumen per watt. Aangezien de componenten gemakkelijk kunnen worden vervangen, kunnen de armaturen ook worden opgewaardeerd wanneer toekomstige verbeteringen van het rendement beschikbaar zijn. De armaturen kunnen ook worden geconfigureerd om optimaal op hun toepassing in te spelen.

 

De introductie van GearFlex – een module met driver, overspanningsbeveiliging en andere componenten – maakt het mogelijk om de armaturen te openen en te onderhouden zonder gebruik te maken van gereedschap, wat een uniek kenmerk is voor beide armaturen. Dit helpt installateurs om de drivers binnen 30 seconden te vervangen en te herprogrammeren zonder de bedrading aan te raken, en het beperkt de tijd die ze aan de mast doorbrengen. Dit verhoogt de veiligheid en die van andere weggebruikers. De armaturen zijn ook voorzien van een servicetag die eenvoudige toegang tot reserveonderdelen mogelijk maakt.

 

Architectuur
De armaturen hebben een systeem- en sensorklare architectuur. Ze kunnen bijvoorbeeld worden aangesloten op stedelijke beheersystemen zoals Interact City, het draadloos geconnecteerd verlichtingssysteem van Signify, waardoor de straatverlichting wordt omgevormd tot een geconnecteerd netwerk dat sensoren en andere geschikte apparaten voor het Internet of Things kan hosten.

 

De Luma gen2- en Iridium gen4-armaturen zullen vanaf maart 2020 beschikbaar zijn voor professionele klanten in Europa.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Peter87 (Pensionado) op
Een levensduur van 100.000 uren is slechts 11,4 jaar. Is dit artikel als een reclame-uiting voor een bedrijf geschreven en wordt daarbij gebruik gemaakt van grote getallen? Ik vind dat niet indrukwekkend. Beter zou het zijn als een armatuur meer dan 20 jaar mee gaat.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting