of 59329 LinkedIn

Nieuw verlichtingssysteem voor Ameland

Ameland lanceert nieuwe verlichtingssysteem. Hiermee realiseert de gemeente een mijlpaal in haar duurzaamheidsambitie om CO2-neutraal en zelfvoorzienend te worden.
Signify Reageer

Tijdens de “Nacht van de Nacht” stelt Ameland een nieuw, slim verlichtingssysteem in werking. Hiermee realiseert de gemeente een mijlpaal in haar duurzaamheidsambitie om CO2-neutraal en zelfvoorzienend te worden.

Op zaterdag 27 oktober 2018 vindt de ‘Nacht van de Nacht’ plaats – het landelijke initiatief van natuur- en milieufederaties om het licht uit te doen en aandacht te vragen voor lichtvervuiling. Gemeente Ameland grijpt dit moment aan om – als koplopergemeente op het gebied van duurzaamheid – aan de rest van Nederland te laten zien dat zij al een stap verder is met haar lichtbeleid. Tijdelijk het licht uitdoen is niet zo bijzonder. Ervoor zorgen dat er in de openbare ruimte en in de natuur permanent zo min mogelijk lichtvervuiling is, is dat wel. Het nieuwe, slimme openbaarverlichtingssysteem garandeert dit.

 

Hoe werkt dit dan precies? Deze avond – op zaterdag 27 oktober – wordt de verlichting niet gedoofd, maar laat de gemeente het licht geleidelijk ‘aan land komen’ om het vervolgens tot een zeer laag niveau te dimmen.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting