of 60249 LinkedIn

Nederlandse primeur met de installatie van Trulifi-systeem

Nederlandse primeur met de installatie van Trulifi-systeem. Trulifi maakt gebruik van lichtgolven i.p.v. radiosignalen
Signify Reageer

Allereerste Trulifi - het snelle, stabiele en veilige LiFi-systeem - in Nederland geïnstalleerd bij voetbalclub PSV Eindhoven. In plaats van een beroep te doen op radiosignalen (zoals WiFi, 4G/5G, Bluetooth, enz.), maakt Trulifi gebruik van lichtgolven om zeer betrouwbare en veilige draadloze bi-directionele communicatie mogelijk te maken met snelheden die veel hoger liggen dan de meeste conventionele draadloze technologieën op de werkplek. Tot wel 150 Mbps!

                               

“Sportief mikken we natuurlijk altijd op het allerhoogste. Maar ook in de hosting van onze supporters, journalisten en zakenlui in ons stadion leggen we de lat zo hoog mogelijk. We zijn dan ook supertrots dat we als eerste Nederlandse bedrijf Trulifi van Signify geïnstalleerd hebben. Onze gasten in de Frits Philips meeting room kunnen voortaan razendsnel communiceren!”


Frans Janssen,

Commercieel Directeur bij PSV.

 

Na de uitrol in deze VIP zaal is het de bedoeling dat ook de persruimte van Trulifi wordt voorzien, zodat de pers op een veilige, stabiele maar vooral snelle manier zal kunnen communiceren.

 

Uiteraard is ook Signify in zijn nopjes met de allereerste LiFi-installatie in Nederland.

"Trulifi beklemtoont onze strategie om het potentieel van licht te ontsluiten om zo nieuwe snelgroeiende markten aan te boren", verklaart Cor van den Bosch, Commercial Director Public & Sports van Signify in Nederland. “De eer van de allereerste Nederlandse installatie viel te beurt aan eredivisieclub PSV en met deze ‘thuiswedstrijd’ in Eindhoven zijn we uiteraard bijzonder blij. Maar eigenlijk komen alle sectoren, niet alleen in Nederland, maar in heel de wereld, voor deze geweldige lichtinnovatie in aanmerking, met name hotels, kantoren, vliegtuigen, industrie en overheidsgebouwen... Overal waar mensen de behoefte voelen voor een snellere, veiligere en betrouwbaardere communicatie, hoort een LiFi-installatie van Signify.”


Neem voor meer informatie contact op met:

Signify Communications Benelux

Roel Dekoninck

Tel: +32 477 25 23 56

E-mail: roel.dekoninck@signify.com

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting