of 59318 LinkedIn

Nederlandse led-verlichting voor voetbalstadions WK Rusland

Nederlandse led-verlichting voor voetbalstadions WK Rusland. Veldverlichting kent speciale technologie voor een goede weergave bij 4K- en UHDTV-televisies én kan verder worden bestuurd en gesynchroniseerd met muziek om extra entertainment te creëren.
Signify Reageer

10 van de 12 voetbalstadions die vanaf deze week het toneel zijn van het WK-voetbal in Rusland zijn voorzien van Nederlandse (led-)verlichting. Signify (het voormalige Philips) heeft de verlichting geleverd.

Het gaat om de voetbalstadions Luzhniki (Moskou), Krestovsky Stadium (Sint-Petersburg), Fisht (Sochi), Ekaterinburg Arena (Yekaterinburg) als ook de stadions in Kazan, Rostov-on-Don, Kaliningrad, Nizhny Novgorod, Volgograd en Samara.

 

Voor de Ekaterinburg Arena heeft Philips haar veldverlichting geleverd die speciale technologie kent voor een goede weergave bij 4K- en UHDTV-televisies. De led-veldverlichting kan verder worden bestuurd en gesynchroniseerd met muziek om extra entertainment te creëren.

 

Een unieke installatie is volgens Signify verzorgd voor het Luzhiniki-stadion in Moskou waar het dak van 39.000 vierkante meter led-lampen is voorzien. Dit dak kan gebruikt worden voor het geven van lichtshows.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting