of 62812 LinkedIn

Meer sfeer met slimme verlichting

Meer sfeer met slimme verlichting. Meer variatie als het gaat om de connectiviteit, de bediening en de esthetiek
Signify Reageer

Verlichtingsproducent Signify brengt meer sfeer in huis met de nieuwste Philips Hue-producten. Waaronder de Philips Hue Iris, extra filamentlampen en de hanglamp Hue Ensis.

Voor een thuisbioscoopervaring is er de Philips Hue Play Gradient Lightstrip. De Philips Hue Play Gradient Lightstrip is de eerste led-strip van Signify, die entertainment thuis naar een hoger niveau tilt – in combinatie met de Philips Hue Play Sync Box en de Hue Bridge. In plaats van één enkele kleur genereert de lichtstrip meerdere kleuren tegelijk en laat ze naadloos in elkaar overvloeien.

 

Hue Iris
De Philips Hue Iris wordt opnieuw geïntroduceerd met rijkere kleuren, lager dan ooit dimmen, een aanzienlijke toename van de lichtsterkte (tot 570 lumen) bij gebruik van wit licht, een met stof omwikkeld snoer en Bluetooth-mogelijkheden. Naast de standaardversies in zwart en wit zal de Philips Hue Iris in Europa ook verkrijgbaar zijn in 4 nieuwe, limited edition-kleuren: goud, rosé, zilver en koper. De Iris is een designstuk en een slimme lamp in één.

 

De Philips Hue Filament-collectie verwelkomt 2 grotere formaten: de White Filament G125, een grotere bolvormige lamp, en de White Filament ST72, een grotere Edison-vormige lamp. Met deze uitbreiding van het Filament-assortiment geeft Signify de gebruikers nog meer variatie als het gaat om de connectiviteit, de bediening en de esthetiek van hun Philips Hue vintagestijl slimme verlichting.

 

Na de Philips Hue Ensis hanglamp in het wit, introduceert Signify de Philips Hue White and Color Ambiance Ensis hanglamp in het zwart. De Ensis biedt dankzij de 2 geïntegreerde led-strips een op- en neerwaartse verlichting die sfeer creëert voor een romantisch diner of die thuiswerken comfortabeler maakt met functioneel licht.

 

De kleinste lamp is de Philips Hue White Kogellamp E14-lamp, waarmee consumenten ook de kleinste armaturen slim en geconnecteerd kunnen maken. Deze lamp biedt draadloze dimmogelijkheden, Bluetooth-bediening in één ruimte en de mogelijkheid om verbinding te maken met een bestaande Hue Bridge-gestuurde slimme verlichtingsinstallatie. En, last but not least, zijn ook de klassieke Philips Hue-kaarslampen voorzien van Bluetooth-mogelijkheden voor zowel White ambiance als White and color-ambiance.

 

 

Bron: LED Magazine

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting