of 59185 LinkedIn

‘Light Beyond Illumination’

‘Light Beyond Illumination’. Nieuwe mogelijkheden van led-verlichting
Reageer

Philips Lighting heeft de nieuwe merkcampagne ‘Light Beyond Illumination’ gelanceerd om Nederlanders te informeren over de nieuwe mogelijkheden van led-verlichting.

Een grootscheepse online  campagne die wordt ondersteund met de inzet van een 30 seconden durende televisiespot waarin een aantal nieuwe toepassingen van slimme verlichting wordt getoond. Grenzen voor het gebruik van licht worden volgens het lichtbedrijf tegenwoordig in snel tempo verlegd en door led-verlichting met het internet te verbinden, creëert men tal van nieuwe mogelijkheden.

 

In de nabije toekomst zullen intelligente verlichtingssystemen volgens Philips aan zelfdiagnose kunnen doen, aangeven wat voor soort onderhoud nodig is en wanneer het nodig is. Door integratie van sensoren in de verlichtingsinfrastructuur kan het aantal mogelijkheden nog verder worden uitgebreid. Led-verlichting biedt verder ontelbaar veel mogelijkheden in combinatie met apps en andere toepassingen. Door verbinding met apps en slimme apparaten zoals thermostaten en home systems kunnen nieuwe toepassingen worden gecreëerd die zorgen voor gebruiksgemak, comfort in huis, energie besparen en bijdragen aan de veiligheid.

 

Verlichting is vandaag de dag een essentieel onderdeel van de openbare ruimte; er zijn wereldwijd bijna meer dan 500 miljoen straatlantaarns geïnstalleerd. Echter, minder dan 1 procent is volgens Philips aangesloten op het Internet of Things (IoT). Met de opkomst van big data, het IoT en led-verlichting verbonden met het internet, kunnen nog veel meer intelligente functionaliteiten in de verlichting worden gebracht. Resultaat: licht dat meer kan dan alleen verlichten. Dit soort licht zal een belangrijke rol spelen om steden leefbaarder, leuker, veiliger, maar ook economisch duurzamer te maken.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting