of 58952 LinkedIn

Led-verlichting voor centrum Gorinchem

Led-verlichting voor centrum Gorinchem. Met de toepassing van het nieuwe led-armatuur wordt afscheid genomen van de conventionele verlichtingstechniek en is Gorinchem klaar voor een Smart City-toekomst
Signify Reageer

De bestaande verlichting in het centrum van Gorinchem wordt gefaseerd vervangen door de Sky Park van Focus Lighting. Het betreft een 1-op-1-vervanging.

Met de toepassing van het nieuwe led-armatuur wordt afscheid genomen van de conventionele verlichtingstechniek van de huidige armaturen. De Sky Park wordt uitgerust met City Touch van Signify en op deze manier is het product klaar voor een Smart City-toekomst.

 

De gemeente heeft de Sky Park enige tijd getest in het centrumgebied. De vormgeving en het lichtcomfort zorgden voor positieve respons. Focus Lighting wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door Modernista.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting