of 59185 LinkedIn

LED-sportveldverlichting Goes

LED-sportveldverlichting Goes. Efficiënte verlichting en laag energieverbruik met OptiVision LED.
Reageer

Al meer dan 100 jaar laat Philips de wereld stralen. Ook met LED-sportveldverlichting bij voetbalvereniging Goes.

 

Sportcomplex Het Schenge, Goes
Sportcomplex Het Schenge in Goes profiteert van efficiënte verlichting en laag energieverbruik met OptiVision LED van Philips.

Jo-Annes de Bat, Wethouder gemeente Goes:
“We hebben het juiste moment afgewacht om op LED-verlichting over te gaan. OptiVision LED van Philips voldoet aan al onze wensen op het gebied van duurzaamheid en laag energieverbruik."

De wens van de klant
Toen de gemeente Goes in 2012 een nieuw kunstgrasveld liet aanleggen op sportcomplex Het Schenge klonk tegelijk de wens om een zo duurzaam mogelijke verlichtingsoplossing te laten installeren, bij voorkeur LED. 'Wacht nog even', adviseerde installatiebedrijf Oostendorp. Wijze woorden, zo bleek achteraf.


De juiste verlichting
Een hoog energieverbruik, lichthinder en hoge onderhoudskosten zijn niet ongebruikelijk waar het traditionele sportveldverlichting betreft. Dat is verleden tijd met OptiVision LED van Philips.

Deze LED verlichtingsoplossing levert een energieverlaging tot wel 50%, mede omdat de verlichting dimbaar is. Daarnaast vallen onderhoudskosten - door de lange levensduur en modulaire systeemopbouw - fors lager uit. Nóg een specifiek voordeel is het achterwege blijven van een warming-up: LED-verlichting werkt meteen op volle sterkte en dimt al net zo snel.

Energiebesparing, lagere onderhoudskosten, minder lichthinder, dimbare en flexibele verlichting: V.V. Goes tackelt de pijnpunten van traditionele sportveldverlichting met de overstap op OptiVision LED van Philips.

OptiVision LED
Het Philips OptiVision LED-schijnwerpersysteem, het allernieuwste in ledtechnologie met hoge efficiëntie, biedt een complete verlichtingsoplossing voor terrein- en recreatiesportve...
o Beperking van lichtverspilling dankzij zeer efficiënt optisch systeem
o Geavanceerde Philips-systeemregelaars en -sensoren maken een extra energiebesparing tot 65% mogelijk bij toepassingen voor terreinverlichting
o Minimale onderhoudskosten dankzij leds met lange levensduur en het temperatuurbeheersysteem van de armatuur

 

     
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting