of 62812 LinkedIn

Led-lampen voor 4.800 ijsbanen in Amerika

Led-lampen voor 4.800 ijsbanen in Amerika. Contract met Amerikaanse ijshockeybond NHL
Signify Reageer

Contract met Amerikaanse ijshockeybond NHL.

Signify en de Amerikaanse ijshockeycompetitie National Hockey League (NHL) hebben hun samenwerking aangekondigd. Doel is de ruim 4.800 ijsbanen in Noord-Amerika te voorzien van (geconnecteerde) led-verlichting.

De duizenden ijsbanen omvatten grote arena’s, maar ook gemeenschapsfaciliteiten. De oplossingen kunnen de ijshockeyindustrie helpen haar ecologische voetafdruk te verkleinen door de energie-efficiëntie te verbeteren. De NHL zet zich in voor het verminderen van de milieu-impact van ijshockey op alle niveaus.


Kosteneffectief
Max Paulsen, directeur Business Development NHL: ‘Upgraden naar led- en connected verlichting is beter voor onze planeet - en biedt een praktische en kosteneffectieve oplossing voor ijsbanen in heel Noord-Amerika. Door ons partnerschap met Signify krijgen eigenaren van ijsbanen de mogelijkheid om de operationele kosten te verlagen en het onderhoud te stroomlijnen. We zijn blij met Signify als officiële verlichtingspartner en kijken ernaar uit om samen te werken om de overstap van faciliteiten naar duurzame verlichtingsoplossingen te ondersteunen.’

 

Signify gaat verlichtingsdiensten op maat aanbieden om de ijssportlocaties te helpen hun huidige uitrusting te beoordelen en een plan op te stellen op basis van hun behoeften, of het nu gaat om een ??upgrade achteraf of om een ??nieuw connected verlichtingssysteem zoals Interact Sports te installeren. Signify levert ook hoogwaardige lampen, armaturen en software voor een reeks binnen- en buitentoepassingen, van uv C-desinfectieverlichting voor kleedkamers tot kleurveranderende buitengevelverlichting om toeschouwers te prikkelen.

 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting