of 59250 LinkedIn

Inspiratie voor de stedelijke omgeving

Inspiratie voor de stedelijke omgeving. Complete verlichtingsoplossingen voor een mooiere stad.
Reageer

Complete verlichtingsoplossingen voor een mooiere stad.

Steden willen een eigen identiteit creeren, zichzelf positioneren als leefbare, uitnodigende en aangename plaatsen waar mensen graag wonen en samenkomen.

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun stad of dorp. Daarom is verlichting in steden en dorpen niet langer puur functioneel. Verlichting heeft zich ontwikkeld tot een uitdagende en creatieve discipline. Stedelijke ontwikkeling en de renovatie van verouderde en verpauperde buurten hebben bijgedragen aan deze vraag naar stedelijke verlichtingsoplossingen. Licht dient niet alleen om mensen veilig te laten rijden, fietsen en lopen, maar moet ook aangenaam en uitnodigend zijn. Licht kan de communicatie en het welzijn bevorderen en het uitgaansleven stimuleren en veraangenamen. Bovendien hebben armaturen, masten en uithouders voor de verlichting van straten en voetgangerszones een belangrijke architectonische functie. Overdag vormen ze een harmonieus geheel met het straatbeeld en ’s avonds creeren ze sfeer en een inspirerende omgeving.

 

Trots op uw stad

Er leeft een duidelijke wens bij stadsbewoners en bij de plaatselijke politiek om de stad aan haar bewoners terug te geven en de kwaliteit van het stadsleven te verbeteren. Verlichting wordt in dat verband niet uitsluitend gezien als functioneel, maar ook als aankleding van het stedelijk landschap. Lichtpunten dienen bij te dragen aan de schoonheid van de stad: architectuur benadrukken en sfeer creeren. De esthetiek van de armaturen wordt even belangrijk als de technische prestaties ervan. Daarom besteedt Philips veel aandacht aan de vormgeving van armaturen, masten en uithouders. Deze zijn eenvoudig te combineren tot totaaloplossingen voor de openbare ruimte.

 

Ontwerp mee, vragen staat vrij

Elke stad heeft een eigen geschiedenis en cultuur. Landschapsarchitecten, stedenbouwkundigen, gemeenten, lichtontwerpers en aannemers hebben elk een eigen visie op de meest geschikte, complete verlichtingsoplossing. Deze catalogus is bedoeld als hulp en inspiratie daarbij. Als verlichtingspartner stellen we een aantal complete verlichtingsoplossingen aan u voor. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor een stedelijk project. Naast de combinaties in deze catalogus hebben we complete maatwerkoplossingen. Voor alle mogelijkheden kunt u contact opnemen met uw Philips accountmanager.

 

Lees hier de whitepaper

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.philips.nl/buitenverlichting

Lichtmail@philips.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting

Philips CityTouch making cities safer