of 65101 LinkedIn

In een handomdraai jouw klimaatdoelen dichterbij?

In een handomdraai jouw klimaatdoelen dichterbij? Met LED kan het!
Signify 3 reacties

Afbeelding

Met LED kan het!

De conclusie van het IPCC-klimaatonderzoek is glashelder: het is niet langer 5 voor 12, het is 12 uur. Dat betekent NU alles in het werk stellen om klimaatverandering tegen te gaan. Maar CO2-neutraal voor 2050 worden we niet zomaar. Het vergt grote oplossingen, maar ook kleine antwoorden op grote schaal. Je leest hier over zo’n oplossing en hoe je vanuit je eigen huis een bijdrage kunt leveren.

Als we alle lichtpunten van woningen en overheidsgebouwen in Nederland vervangen door LED-verlichting, dan besparen we jaarlijks 840 kiloton CO2 en 310 miljoen euro.

 

RREW

De Regeling Reductie Energiegebruik Woningen (RREW) is een eenmalige uitkering waarmee huiseigenaren en huurders tot 100 euro per woning in duurzaamheid kunnen investeren. De RREW is een goede manier om ervoor te zorgen dat locale duurzaamheidsdoelen ‘in een handomdraai’ een stuk dichterbij komen!

 

Philips LED

Gemeenten kiezen in het kader van de RREW vaak voor het verstrekken van Philips LED-lampen aan huiseigenaren en huurders. Het is een zinvolle keuze: doorgaans kennen wij de lokale partners waarmee gemeenten samenwerken om de regeling uit te voeren. Ook kennen wij de bijkomende, belangrijke processen. Dit zorgt voor efficiency bij het bestellen en leveren van grotere aantallen Philips LED-lampen. Hier hebben gemeenten baat bij.

Er is nog een reden om te kiezen voor Philips LED. Je weet zeker dat je kiest voor een duurzaam geproduceerd kwaliteitsproduct van een Nederlandse marktleider die al 130 jaar werk maakt van kwalitatief hoogstaande verlichtingsproducten.

 

Afbeelding

 

Weten hoe wij kunnen helpen bij het verlagen van de CO2-uitstoot in jouw gemeente?

Of wil je de RREW gebruiken voor Philips LED-lampen?

Neem contact op met Thomas Leenders van Signify: thomas.leenders@signify.com.


Bekijk hier het artikel in Binnenlands Bestuur.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Adriaan Zwaag op
1 vulkaanuitbarsting (zoals vorige week in La Palma) en 10 jaar duurzaam, CO2-neutraal beleid is in 1 uur ongedaan gemaakt.
Door Stefan op
Als alle huishoudens een waterbesparende douchekop gebruiken (zoals Grohe 5,7 liter/minuut) dan scheelt dat zo'n 1,8 mton CO2 per jaar.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Whitepapers

Interact City - werken aan groei, duurzaamheid en veiligheid