of 62812 LinkedIn

Half miljoen led-armaturen naar New York

Half miljoen led-armaturen naar New York. Met connected led-armaturen en het Signify's Interact City-verlichtingssysteem kunnen steden hun energieverbruik en CO2-voetafdruk verminderen.
Signify Reageer

De New York Power Authority (NYPA) heeft Signify geselecteerd als leverancier van het project Smart Street Lighting NY. De lichtfabrikant gaat onder meer een half miljoen led-armaturen leveren.

Het verlichtingsproject, dat begin 2018 door de gouverneur van de staat New York – Andrew Cuomo – werd gelanceerd, heeft tot doel ten minste de helft van de meer dan een miljoen armaturen in de staat New York te vervangen door energiezuinige en duurzame alternatieven.

 

Via het programma biedt NYPA financiële, logistieke, technische en informatieve ondersteuning voor steden die hun straatverlichtingssystemen willen upgraden. Met connected led-armaturen en het Signify's Interact City-verlichtingssysteem kunnen steden hun energieverbruik en CO2-voetafdruk verminderen. Tot op heden zijn er meer dan 50.000 led-armaturen geïnstalleerd of worden momenteel geïnstalleerd onder het programma.

 

Bron: LED Magazine

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting