of 59281 LinkedIn

Goeree-Overflakkee vervangt helft verlichting door led

Goeree-Overflakkee vervangt helft verlichting door led. Minder onderhoud dan de voorgaande verlichting én tot 50 procent zuiniger.
Signify Reageer

Na de introductie van led-straatverlichting in Goedereede-Havenhoofd in 2015, is in de afgelopen maanden ongeveer de helft van de openbare verlichting op het eiland vervangen door dimbare led-armaturen.

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft in ruim 3.000 armaturen geïnvesteerd. De slimme led-verlichting is te besturen via het Signify-lichtmanagementsysteem Philips CityTouch en vraagt minder onderhoud dan de voorgaande verlichting. Daarnaast is de verlichting tot 50 procent zuiniger.

 

Wethouder Arend-Jan van der Vlugt is blij met dit project: ‘Goeree-Overflakkee heeft de ambitie om 2020 volledig energieneutraal te zijn. Dat doen wij op verschillende manieren zoals opwekking van duurzame energie, mobiliteit, bewustwording en energiebesparing. We willen graag onze inwoners en bedrijven bewustmaken van energiebesparing en moeten als gemeente ook het goede voorbeeld geven. Vandaar dat we hebben geïnvesteerd in de energiezuinige led-verlichting van Philips en het CityTouch-systeem. Zo dragen we bij aan het Energieakkoord en zo behouden wij onze positie tussen de gemeentelijke koplopers van Nederland op het gebied van duurzaamheid.’

 

Lees meer

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting