of 58952 LinkedIn

GLOW 2018 van start: 32 lichtkunstprojecten te bewonderen

GLOW 2018 van start: 32 lichtkunstprojecten te bewonderen.
Signify Reageer

GLOW 2018 is dit weekend officieel van start gegaan. Thema van het evenement dat tot en met 17 november huurt is ditmaal Shadows & Light.

Met dit thema gaat GLOW 2018 op zoek naar dualiteit. Het spel tussen licht en donker vindt men terug in de 32 lichtkunstprojecten in 4 verschillende categorieën; Groot Licht, Kunst Licht, Nieuw Licht en Groen Licht. Deze projecten staan verspreid over de 5 kilometer lange wandelroute door het centrum van Eindhoven.

 

Voor het eerst organiseert GLOW Eindhoven een fotowedstrijd op Instagram tijdens het lichtfestival. Het lichtkunstwerk ‘Something Blue’ van lichtkunstenaar Kari Kola op het Pullman Eindhoven Cocagne hotel zal zichtbaar zijn tot maar liefst 2 kilometer hoog en 20 kilometer ver van Eindhoven. GLOW zoekt de meest spectaculaire foto vanaf de meest unieke locatie van waar ‘Something Blue’ is te zien. Bezoekers kunnen deze foto delen op Instagram met de vermelding van #blueglow18 en de tags: @gloweindhoven en @pullmaneindhoven.

 

Na lichtkunstwerk _ROOT van de Eindhovense kunstenaar en designer Gijs van Bon op GLOW 2017,  treffen hightech bedrijf ASML en Lichtkunstfestival GLOW Eindhoven dit jaar elkaar opnieuw in _PING: het nieuwe werk van Gijs van Bon. Een kunstwerk waarin traditionele Chinese lichtkunst samengaat met interactieve toepassingen van licht in netwerken. Een uniek project dat zowel zichtbaar is op GLOW Eindhoven als op het Qinhuai lichtfestival in Nanjing in 2019.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting