of 60831 LinkedIn

Connected led-verlichting voor recreatiesportvelden

Connected led-verlichting voor recreatiesportvelden. De verlichting verlaagt de energiekosten en kan geregeld worden door op een regelpaneel, tablet of smartphone te tikken
Reageer

Philips Lighting heeft het eerste geïntegreerde connected led-verlichtingssysteem voor recreatiesportvelden geïntroduceerd. Het Philips PerfectPlay-systeem stelt gebruikers in staat de energiekosten te verlagen.

Philips PerfectPlay maakt gebruik van led-sportveldverlichting die geregeld kan worden door op de sportaccommodatie op een regelpaneel, tablet of smartphone te tikken. Het systeem biedt flexibiliteit omdat per veld de instelling van het licht kan worden aangepast. Philips PerfectPlay is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Het systeem werkt met zowel bestaande als nieuwe installaties.

 

Philips PerfectPlay is voorzien van 3 verschillende lichtinstellingen waarmee beheerders van sportclubs hun bedrijfsvoering op afstand of op locatie kunnen regelen. Deze 3 instellingen zijn: ‘wedstrijd’ met 100 procent verlichting die noodzakelijk is voor officiële wedstrijden; ‘training’ met maximaal 50 procent dimmen; en ‘comfort’ met een verlichtingsniveau van 10 procent om sfeer te creëren voor gezelligheid na het sporten en voor de veiligheid. 

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting