of 59345 LinkedIn

Architecturale led-verlichting in Vietnamese stad Hué

Architecturale led-verlichting in Vietnamese stad Huế. De nieuwe verlichting is niet alleen bedoeld om de historische waarde van de ‘keizerlijke stad’ te behouden en te eren, maar ook om 's nachts een attractie te creëren, die zowel veel toeristen als de lokale bevolking aantrekt.
Signify Reageer

Het belangrijkste historische en culturele monument van Vietnam, de ‘keizerlijke stad’ van Hué, is voortaan verlicht met de Philips Color Kinetics-technologie van Signify.

De dikke stenen muren van het fort van Hué boden gedurende bijna anderhalve eeuw bescherming voor burgers van de 'imperiale stad'. Eens alleen toegankelijk voor royalty's, is de Imperial City nieuw leven ingeblazen met de nieuwste verlichtingstechnologie. De nieuwe verlichting van het monument is niet alleen bedoeld om de historische waarde van het monument te behouden en te eren, maar ook om 's nachts een attractie te creëren, die zowel veel toeristen als de lokale bevolking aantrekt.

 

Helder roze, diepe paarstinten en levendige kleuren groen worden gebruikt om de muren en de 'Flag Tower' te verlichten die mijlenlang langs de Parfumrivier te zien is. De nieuwe verlichting kan lichtshows creëren, waaronder het simuleren van het afvuren van ‘kanonnen’ in de muren van de toren. Het led-verlichtingssysteem zal naar verwachting tot 75 procent energie-efficiënter zijn dan conventionele verlichtingssystemen.

 

Er zijn 270 Philips Color Kinetics Vaya lineaire RGB LP en 155 Philips Color Kinetics Vaya Flood RGB LP gebruikt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting