of 58952 LinkedIn

10 iF Design Awards 2020

10 iF Design Awards 2020. o.a. accentverlichting voor museumtoepassingen
Signify Reageer

Signify heeft tijdens de 2020 iF Design Awards 10 awards in de wacht gesleept. In totaal dongen 7.298 inzendingen uit 56 landen mee naar de prijzen.

De volgende 10 producten van Signify zijn in de prijzen gevallen:

  1. Ilti Luce PerfectBeam gen2: een assortiment accentverlichting voor museumtoepassingen. Dit productportfolio is mede gemaakt door verlichtingsontwerpers.
  2. Philips GreenVision Xceed gen2: een duurzaam, minimalistisch ontwerp voor rijverlichting. De opvallende vorm van het metalen armatuur geeft een compacte en moderne uitstraling.
  3. Philips Hue in-store app gen2: deze app is ontwikkeld om de slimme, gecontroleerde, sfeerverlichting te demonstreren in winkels die de Philips Hue-producten verkopen.
  4. Philips Hue Smart Button: gebruikers kunnen met deze knop de slimme Hue-verlichting met slechts 1 vinger bedienen. Met een interne magneet kan de button op een koelkast of metalen deurkozijn worden gemonteerd.
  5. Philips Hue White en Color Ambiance GU10 perfect-fit: deze spot creëert perfect wit en gekleurd licht in een standaard GU10-formaat dat op de meeste armaturen past.
  6. Philips LumiStreet gen2: de LumiStreet gen2-familie biedt slimme bediening voor low-end weg- en straatverlichting voor een efficiënter energieverbruik.
  7. Philips MyCreation: met Philips MyCreation kan online een eigen hanglamp gecreëerd worden via 3D-printtechnieken. Momenteel loopt Philips MyCreation als een proefproject in Nederland en België, met productie in Nederland.
  8. Philips StyliD Evo: de StyliD Evo is ontworpen om toepassingsflexibiliteit en gecodeerd licht in winkelruimten te brengen en zorgt voor accentverlichting.
  9. TrueFashion gen2: deze miniatuurspots zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in modewinkels en boetieks.
Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingSignify

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.signify.com

Lichtmail@Signify.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Nieuwe verlichting op Ameland

Duurzaam Ameland

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting