of 61869 LinkedIn

Werkt u bij een provincie, gemeente of waterschap?

Werkt u bij een provincie, gemeente of waterschap? Help de dienstverlening van RVO te verbeteren
RVO Reageer

Help de dienstverlening van RVO te verbeteren!

RVO werkt al veel voor en samen met provincies, gemeenten en waterschappen. Dat doen we op tal van onderwerpen, zoals de energietransitie, leefbaarheid, regionale economie en duurzaam ondernemen.

RVO wil haar dienstverlening en producten nog beter bij jou laten aansluiten en daarom vragen wij je deel te nemen aan ons klantonderzoek. Zo krijgen wij beter inzicht in jouw behoeften en wensen en kunnen we je nog gerichter helpen om vraagstukken op te lossen.

 

Deelnemen aan klantonderzoek

Je kunt deelnemen aan het onderzoek als je werkzaam bent bij een provincie, gemeente of waterschap.

Klik hier om deel te nemen aan het digitale klantonderzoek. Deelnemers aan het onderzoek maken kans op één van de 25 VVV-cadeaubonnen t.w.v. 10 euro.

 

RVO helpt provincies, gemeenten en waterschappen vooruit

Als provincie, gemeente of waterschap wil je je ideeën tot een succes maken. Het verschil maken in je stad of regio en de wereld een stukje beter maken. Dit kan door goed ondernemerschap en maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden die er zijn. En door te snappen wat er moet, wat er mag en wat er kan. RVO helpt provincies, gemeenten en waterschappen vooruit op het gebied van duurzame, internationale, agrarische en innovatieve vraagstukken.

 

Onze mensen snappen als geen ander wat er nodig is om visies te realiseren. Wij bieden voorlichting en advies, financiering, de juiste contacten of een goed gesprek. Zo vinden we samen antwoorden op de complexe vraagstukken waar we voor staan en bouwen we aan de wereld van morgen. Samen maken we Nederland economisch sterker en duurzamer.

 

Voor meer informatie: www.rvo.nl/overheden

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze evenementen en verslagen van voorgaande evenementen.