of 65101 LinkedIn

Week van de circulaire economie 2022

Week van de circulaire economie 2022.
RVO Reageer

De Week van de Circulaire Economie is weer in aantocht. Van 7 tot en met 12 februari 2022 openen circulaire pioniers in heel het land hun deuren. Het Versnellingshuis Nederland circulair! organiseert deze week voor de 7e keer. Met als doel: professionals meenemen naar de circulaire economie.

In de Week van de Circulaire Economie krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen handvatten om zelf ook aan de slag te gaan.

 

Actieplan voor de toekomst

Dit jaar is het thema 'Actieplan voor de toekomst'. Laat u inspireren om mee te doen, want duurzaam verder is de enige optie. De gedachte hierbij is dat we in actie moeten komen om in 2050 volledig circulair te zijn. Maar hoe doen we dit? Hoe werken ondernemers, van startup tot midden- en kleinbedrijf (mkb), aan circulariteit? Wat betekent circulariteit voor uw sector? En hoe leren andere ondernemers van uw acties?

 

Programma en aanmelden

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Van het versnellen van circulaire businessmodellen met Profitable Services BV tot het maken van uw eigen natuurlijke en duurzame kussen bij Bedaffair.

 

Heeft u al een evenement gezien waar u bij wilt zijn? Bekijk het programma Week van de Circulaire Economie (deweekvandecirculaireeconomie.nl)

 

Meer weten?

RVO - Week van de circulaire economie 2022

 

Afbeelding 


Maandag 7 februari 2022, 9:00 - 18:00 uur t/m zaterdag 12 februari 2022, 18:00 uur

Diverse locaties


Aanmelden


Deelname: Gratis

Organisator:

  • Versnellingshuis Nederland circulair!
  • RVO 

In opdracht van

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers