of 65378 LinkedIn

Verduurzaming maatschappelijk vastgoed centraal in webinarserie

Verduurzaming maatschappelijk vastgoed centraal in webinarserie. Donderdag 11 november én 9 december
RVO Reageer

Op donderdag 11 november en donderdag 9 december vinden er twee webinars plaats over het  verduurzamen van maatschappelijk vastgoed. Om de doelen in het Klimaatakkoord te behalen staan gemeenten en maatschappelijke organisaties namelijk voor een flinke opgave om de komende jaren hun gebouwen verduurzamen.

Vanuit de studio delen de sprekers live hun ervaringen. Er komen voorbeelden voorbij van het Alrijne Ziekenhuis, de gemeente Rotterdam en Brandweerkazerne Fryslân. De sprekers gaan met elkaar in gesprek én met de aanwezigen thuis.

 

Het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen is lastig en vraagt om maatwerk. In de webinars vertellen verschillende organisaties wat zij gedaan hebben om deze uitdaging aan te pakken. Waarbij de eerste webinar zich richt op toepasbare business cases en innovatieve technieken, richt de tweede zich vooral op het samenwerken met gemeenten. Ook is er tijdens het webinar aandacht voor de Wegwijzer financiering van RVO. Met deze tool worden financieringsmogelijkheden in kaart gebracht.

 

U kunt zich hier aanmelden voor de webinars. Deelname is gratis.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers