of 61441 LinkedIn

Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken

Themabijeenkomst: lokaal benutten van zon op daken. Ook uw gemeente of regio moet de duurzaamheidsdoelen behalen!
RVO Reageer

Ook uw gemeente of regio moet de duurzaamheidsdoelen behalen. RVO organiseert daarom een reeks themabijeenkomsten over lokale benutting van zon. Op de bijeenkomst van 5 maart staan we stil bij het thema: zon op daken.

De gebouwde omgeving biedt vele mogelijkheden voor zonne-energie. Zon op daken heeft dat in het bijzonder, omdat het de landbouw- en natuurgronden niet aantast.


Voor wie?

Provinciale- en gemeentelijke ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening te maken hebben met de stimulering van zonne-energie.


Programma

Hoe geeft u zon op daken vorm en wat kunt u als gemeente nog meer doen? Hoe stimuleert u bewoners en bedrijven om meer zon op hun daken of bebouwde terreinen te realiseren? U krijgt hiervoor informatie en hoort wat u nodig heeft om zon beter te benutten in uw gemeente of regio.

Tijdens deze middag is er voldoende ruimte om met collega’s van andere overheden hierover in gesprek te gaan.


Meld u aan

U kunt zich aanmelden via ons registratieformulier.


Meer weten?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze evenementen en verslagen van voorgaande evenementen.