of 61869 LinkedIn

Telefonisch spreekuur subsidieprogramma LIFE

Telefonisch spreekuur subsidieprogramma LIFE. Een (innovatief) idee voor een natuur-, milieu of klimaatproject of plannen om aan de circulaire economie te werken?
RVO Reageer

Een (innovatief) idee voor een natuur-, milieu of klimaatproject of plannen om aan de circulaire economie te werken? Begin april 2020 gaat er weer een call van het subsidieprogramma LIFE open voor nieuwe aanvragen. Wilt u hierover meer weten, u kunt zich nog aanmelden voor een telefonisch spreekuur.

De fysieke informatiesessie die gepland stond op 8 april is helaas komen te vervallen vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. Om geïnteresseerden wel van dienst te kunnen zijn, zijn RVO-adviseurs op 8 april tussen 14.00 en 16.00 uur telefonisch beschikbaar voor vragen over deze nieuwe call.

 

Ook delen we de presentaties die sprekers zouden gebruiken tijdens de sessies en we geven waar nodig een aanvullende toelichting.

 

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via het registratieformulier. U krijgt na 2 april de presentaties en informatie per e-mail doorgestuurd. Ook krijgt u van ons voorafgaand aan het spreekuur de telefoonnummers van de RVO-adviseurs via e-mail.

 

Nederlandse bedrijven, overheden, waterschappen, kennisinstellingen en andere partijen met een (innovatief) idee voor een natuur-, milieu, klimaat-, of circulaire economie project komen in aanmerking voor LIFE. Zij kunnen hun voorstel indienen voor financiële ondersteuning vanuit de Europese Commissie.

 

In opdracht van

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

 

Meer weten?

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze evenementen en verslagen van voorgaande evenementen.