of 64740 LinkedIn

SUVIS opent opnieuw, budget verhoogd

RVO Reageer

Het budget van de Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) is opgehoogd. De regeling opent daarom weer op 1 oktober. De SUVIS is een uitkering voor gemeenten om het binnenklimaat van bestaande scholen te verbeteren. Aanvragen die eerder afgewezen zijn omdat het budget op was, worden alsnog behandeld.

Gemeenten vragen deze regeling aan voor het verbeteren van het binnenklimaat van schoolgebouwen in het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Deze specifieke uitkering is bestemd voor projecten waarbij bestaande schoolgebouwen verbouwd worden. De SUVIS kan alleen gebruikt worden voor het deel van het gebouw waar de school zit.

 

De SUVIS sluit na 31 januari 2022. De regeling was eerder open van 4 januari 2021 tot 30 juni 2021.

 

Lees meer: Specifieke uitkering ventilatie in scholen (SUVIS) aanvragen | RVO.nl | Rijksdienst.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers