of 65101 LinkedIn

Maak kans op een Circular Award

Maak kans op een Circular Award. Inschrijven kan tot en met 10 december 2021.
RVO Reageer

Veel verschillende organisaties zijn bezig met de overgang naar de circulaire economie. Is in uw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award. Inschrijven kan tot en met 10 december 2021.

In een circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk gebruikt. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe economie. Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties zijn essentieel, vanwege hun inkoopkracht en omdat kringlopen vaak op lokaal of regionaal niveau moeten worden gesloten.


Inspireren

Om te inspireren met impactvolle voorbeelden en circulaire koplopers in het licht te zetten, organiseert het Versnellingshuis Nederland circulair! dit jaar voor de 5e keer de Circular Awards. Er zijn verschillende categoriën: de Circular Award Public, de Circular Award Business en de Circular Hero.


Circular Award Public

Voor de Circular Award Public komen alle circulaire projecten van (semi-)publieke organisaties in aanmerking. Denk aan gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat. Dit kan variëren van een circulaire gebiedsontwikkeling tot een circulaire tender of een circulair 'kunstwerk'.


Circular Award Business

Voor de Circular Award Business komen zowel projecten, producten, diensten als gehele bedrijven in aanmerking. Als uw bedrijf circulaire impact maakt, dan komt het in aanmerking. Nieuw dit jaar is dat we deze categorie splitsen in één voor grote(re) bedrijven en één voor kleine(re) bedrijven.


Op zoek naar Circular Heroes

Dit jaar vestigen we ook weer de aandacht op mensen die in een bepaalde regio, sector of community langdurig circulaire initiatieven ontplooien én uitvoeren. Deze editie zijn we speciaal op zoek naar stille krachten. We belonen juist de mensen die niet zo zichtbaar zijn, maar die het thema circulaire economie buiten hun bubbel weten te brengen. Wie nomineert u?


Schrijf u in

Inschrijven kan tot en met 10 december 2021 via de website van de Circular Awards. Daar vindt u ook mee informatie over de criteria en procedure. Bekijk de promovideo Circular Awards 2020

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers