of 65101 LinkedIn

DOEN: Dag van de Energiemakelaar

DOEN: Dag van de Energiemakelaar. Energietransitie en restenergie
RVO Reageer

Werkt u bij een gemeente of bedrijf, bent u energiemakelaar of bezig met duurzame energie? Speciaal voor u als energiemakelaar organiseren we op donderdag 9 september de Dag van de Energiemakelaar.

Een dag waarop u uw kennis kan delen met Vlaamse en Nederlandse deskundigen in het vak. Nederlands oud-minister en strategisch adviseur Jacqueline Cramer heeft al toegezegd.

 

Andere sprekers en deskundigen maken we binnenkort bekend. Zij gaan met u in gesprek en delen hun kennis en ervaring in interactieve (deel)sessies. En dat alles op een unieke locatie, de 900 jaar oude Abdij in Middelburg.

 

Het programma draait om de energietransitie en het brengen van restenergie naar wie het verbruikt, ook jij dus! Van projectaanpak tot juridische zaken, van voorbeeldprojecten tot handige tools om de transitie simpeler te maken.

 

  • 9 september
  • Uur: 10:00 - 16:15
  • De Abdij, Middelburg (NL)


Meld u aan

Meld u gratis aan


Meer informatie

DOEN: dag van de energiemakelaar 09.09.2021

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers