of 62812 LinkedIn

Deskundige begeleiding bij nieuwbouw en circulaire ambities

Deskundige begeleiding bij nieuwbouw en circulaire ambities. Staat u aan het begin van een nieuwbouwopgave
RVO Reageer

Staat u aan het begin van een nieuwbouwopgave voor woningen? Wilt u ontdekken wat circulair voor uw opgave kan betekenen? Meldt u aan voor de Buyer Group circulaire nieuwbouw woningen en profiteer van deskundige begeleiding om uw ambities te realiseren.

Veel opdrachtgevers worstelen met de realisatie van toekomstbestendige woningen en circulariteit. De ontwikkeling van dergelijke woningen vraagt om een andere aanpak dan we gewend zijn. In deze buyer group profiteert u van kennisdeling en de ontwikkeling van een gezamenlijke marktvisie en -strategie, waarmee u ambitieuze circulaire nieuwbouwwoningen neerzet.


Publieke opdrachtgevers

De buyer group is bedoeld voor (publieke) opdrachtgevers die voor de opgave staan nieuwbouwwoningen te realiseren. Deelnemers investeren door tijd vrij te maken en kennis te delen met elkaar, zodat we samen sterker worden. Deelnemen kan op 3 manieren:

  • Wilt u op relatief korte termijn een aanbesteding gaan opstarten? En gedurende deze 2 jaar vanuit een afgestemd plan van aanpak samen werken om uw ambities en concrete opgave te realiseren? Geef u op als deelnemer in de kerngroep.
  • Heeft u nog geen concrete aanbesteding op de rol? Wilt u wel graag kennis delen, ontwikkelen en in toekomstige aanbestedingen gebruik maken van de inzichten en/of werkwijzen die worden ontwikkeld? Geef u op voor de eerste schil.
  • Wilt u zich laten informeren over de werkwijze van de groep? Geef u op voor de laatste schil.


Meer informatie?

Wilt u meer informatie en/of deelnemen, ga dan naar PIANOo. PIANOo is het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en heeft als taak het inkopen en aanbesteden bij alle overheden te professionaliseren. Het expertisecentrum is onderdeel van RVO.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer nieuws

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze evenementen en verslagen van voorgaande evenementen.