of 63372 LinkedIn

Denk mee over ons aanbod voor decentrale overheden

Denk mee over ons aanbod voor decentrale overheden. Groeperen van onderwerpen voor decentrale overheden
RVO Reageer

Wilt u bijdragen aan een betere gebruikservaring van onze website? En bent u werkzaam bij een gemeente, provincie of waterschap? Wij zoeken deelnemers voor een online onderzoek die mee willen denken over het groeperen van onderwerpen voor decentrale overheden.

Meedoen kost ongeveer 15 minuten: doe mee.

Meedoen aan ons klantpanel?

Vindt u het leuk om vaker mee te denken? Na afloop van het onderzoek kunt u lid worden van ons klantenpanel. Als lid van het klantenpanel vragen we uw mening over onderwerpen die voor u interessant zijn en wat u vindt van onze digitale dienstverlening.


Meer weten?

Gemeenten, provincies en waterschappen

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer nieuws

Agenda

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Bloggers

Whitepapers