of 59561 LinkedIn

Barto Piersma

Directeur Nationale Programma’s


  • En de wereld zag er ineens anders uit

    Reageer

    Het schrijven van deze blog stond ingepland in mijn agenda op de dag nadat minister president Mark Rutte het land voor het eerst toesprak. Dat schrijven heb ik dus maar even voor me uitgeschoven. 

  • Lopen we er al warm voor?

    Reageer

    Zeker nu, in deze wintermaanden, is het fijn dat je de verwarming een graadje hoger kunt zetten. Al kies ik zelf dan vaak voor een lekkere warme trui. Dat voor verwarming in de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van gas, zorgt de komende jaren wel voor een uitdaging. We hebben op dit gebied nog behoorlijk wat stappen te zetten.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Whitepapers

Agenda

Bekijk hier onze evenementen en verslagen van voorgaande evenementen.

Bloggers