of 65378 LinkedIn

Barto Piersma

Directeur Nationale Programma’s


 • Grote opgaven pakken we samen op!

  Reageer

  Ik werk inmiddels een half jaar vanuit huis, maar voel me virtueel niet minder verbonden met de roerige wereld.  Ik zie dat er overal hard gewerkt wordt aan het overeind houden van de economie. Gelukkig merk ik dat Investeren in een duurzame economie en samenleving hoog op de agenda blijft staan.

 • Duurzaam de schouders eronder

  Reageer

  We werken inmiddels ruim een kwartaal thuis, maar we voelen ons virtueel niet minder verbonden met de wereld.  De gemeenten worden overspoeld met mensen die hulp en ondersteuning vragen. Ik kan mij voorstellen dat dat veel aandacht opeist. Vanuit RVO hebben we de nodige ondernemersnoodmaatregelen ingeregeld en uitgevoerd. Zo zetten we met elkaar de schouders onder het overeind houden van de economie en het vitaal houden van de samenleving. 

 • En de wereld zag er ineens anders uit

  Reageer

  Het schrijven van deze blog stond ingepland in mijn agenda op de dag nadat minister president Mark Rutte het land voor het eerst toesprak. Dat schrijven heb ik dus maar even voor me uitgeschoven. 

 • Lopen we er al warm voor?

  Reageer

  Zeker nu, in deze wintermaanden, is het fijn dat je de verwarming een graadje hoger kunt zetten. Al kies ik zelf dan vaak voor een lekkere warme trui. Dat voor verwarming in de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van gas, zorgt de komende jaren wel voor een uitdaging. We hebben op dit gebied nog behoorlijk wat stappen te zetten.

Contactgegevens

RVO werkt al veel voor en samen met gemeenten, waterschappen en provincies. Dat doen we op tal van vraagstukken, zoals het klimaatakkoord, leefbaarheid, vergrijzing en ontgroening, regionale economie en duurzaam ondernemen. RVO heeft adviseurs die als regio-liaisons optreden en uw gemeente in contact brengen met de juiste deskundigen binnen onze organisatie.

 

Afbeelding

Bekijk hier alle contactmogelijkheden. Of stel uw vraag direct aan een van onze regio-liaisons.

 

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Telefoon: 088 042 42 42

Website: www.rvo.nl/overheden

Regio-liaison Martine Tragter aan het woord

Thematisch praatplaten

Meer inzicht in de sectorale routekaarten Maatschappelijk Vastgoed?

In het Webinar Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed van 26 maart jl werd je bijgepraat over de sectorale routekaarten voor het verduurzamen van vastgoed in de verschillende maatschappelijke sectoren. Met best practices van het verduurzamen van een zwembad in Veldhoven en het museum de Hermitage in Amsterdam werden faal- en succesfactoren behandeld. Het webinar is georganiseerd door Platform Duurzaam Gebouwd en het Kennis- en Innovatieplatform Verduurzaming Maatschappelijk Vastgoed. Mocht je het webinar gemist hebben of wil je het delen dan kun je het hier terugkijken.

Maak kennis met ons

Thema's voor provincie, gemeente en waterschap

Whitepapers

Bloggers