of 65101 LinkedIn

Mobiliteit & Infrastructuur

Mobiliteit & Infrastructuur. Duurzamere manier van reizen in metropoolregio Amsterdam
Procap Reageer

De toekomst van het stedelijke openbaar vervoer is een belangrijke pijler voor de economische ontwikkeling en een duurzame mobiliteitsstructuur. In Nederland zijn er plekken die uitermate hard groeien, met name in dichtbevolkte stedelijke regio’s. Landelijke regio’s hebben hun eigen uitdagingen om de inwoners van grote en kleine kernen verbonden te houden en volop te laten meedraaien in het maatschappelijk-economisch verkeer. Om Nederland ook in de toekomst in beweging te houden werken we aan een goed netwerk met innovatieve en duurzame vervoersmogelijkheden.

HOV in stedelijke regio’s

Stedelijke regio’s richten zich met name op het (door)ontwikkelen van HOV- en Lightrailnetwerken en willen daarbij snel, gemakkelijk, betrouwbaar en betaalbaar OV aanbieden. Een robuust en duurzaam OV-netwerk is waar we samen met onze opdrachtgevers voor gaan.

 

Eén van onze opdrachten ligt in de Metropoolregio Amsterdam. Daar werken wij mee aan het doortrekken van de NoordZuidlijn van Amsterdam Zuid naar Hoofddorp in combinatie met het sluiten van de ringlijn tussen Isolatorweg en Centraal Station. Hiermee wordt het metronetwerk van Amsterdam voltooid en is er een duurzamere manier van reizen ontstaan.

 

Foto: Alwin Kroon (Unsplash)

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingDe Pastoe Fabriek
Rotsoord 3a
3523 CL Utrecht
030 280 8000
De Stek
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV Groningen
050 211 2671

www.procap.nl / info@procap.nl

Afbeelding

Meer nieuws

Webinar Bedrijventerreinen

Webinar Mobiliteit in ontwikkeling