of 59130 LinkedIn

Opening 2 nieuwe CNG-tankstations, in Aalsmeer en Turnhout (BE)

Op de nieuwe locaties, Aalsmeer en Turnhout (BE), kan 24 uur per dag en 7 dagen per week CNG worden getankt.
Reageer

Het landelijk netwerk van CNG-tankstations groeit gestaag. Deze week heeft PitPoint weer 2 nieuwe tanklocaties gerealiseerd. PitPoint Aalsmeer (op de Aalsmeerderweg 497) werd op 13 juli in gebruik genomen. De CNG-tanklocatie vindt u onder de luifel van het vernieuwde en zeer moderne tankstation van Loogman.

PitPoint opende op 14 juli in België het CNG-tankstation aan de Steenweg op Gierle 192 in Turnhout. Deze locatie is gemakkelijk te bereiken vanuit het centrum en de winkels. Met de opening van Turnhout is het vierde CNG-tankstation van PitPoint in België een feit. De locaties Beveren en Wommelgem zullen later dit jaar nog geopend worden.

 

Praktische informatie

Op de nieuwe locaties kan 24 uur per dag en 7 dagen per week CNG worden getankt. De CNG-tankstations accepteren de gangbare bankkaarten als bijvoorbeeld Maestro, VISA, Mastercard en Travelcard. Per station zijn er vaak nog meer betaalmogelijkheden die u in onze app kunt bekijken.

 

Wilt u meer weten over het rijden op CNG of het tanken van CNG? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor advies over deze schone brandstof.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPitPoint

Gelderlandhaven 4, 3433 PG Nieuwegein
030-4100800
www.pitpoint.nl 
info@pitpoint.nl

Twitter / Linkedin

Meer nieuws

Whitepapers

Zijn uw tankstations al toekomstklaar?

Afbeelding

Bloggers

PitPoint post

Afbeelding


Blijf op de hoogte van schone brandstoffen en de toepassing ervan!

 

Schrijf u hier in voor digitale post van PitPoint