of 59130 LinkedIn

Netwerk CNG-tankstations blijft groeien

Netwerk CNG-tankstations blijft groeien. Nieuwste CNG-tankstation in Beverwijk nu open!
Reageer

Nieuwste CNG-tankstation in Beverwijk nu open!

Het netwerk van PitPoint CNG-tankstations groeit gestaag, zowel landelijk als internationaal. Inmiddels staat de teller op 87 openbare stations in Nederland, België en Duitsland. Uiteindelijk hoopt PitPoint met de opening van steeds meer CNG-tankstations bij te dragen aan 100% duurzaam vervoer in 2030.

Duurzaam tanken in Beverwijk

Vorig jaar werden er door PitPoint maar liefst acht nieuwe CNG-tankstations geopend in ons land en bij de zuiderburen. Ook dit jaar wordt er weer hard gewerkt aan verdere uitbreiding van het netwerk. Zo openende PitPoint recent een nieuw CNG-tankstation in Beverwijk. Dit nieuwe tankstation is binnen twee minuten vanaf de rijksweg A9 te bereiken via ‘Flevoland 17’.

 

Binnenkort nog meer stations

In Nederland komen de nieuwe CNG-stations van PitPoint allemaal op minder dan vier kilometer van de snelweg te liggen. PitPoint is trots in de tweede helft van dit jaar nog meer CNG-stations te mogen verwelkomen, namelijk op de volgende locaties: Ommen, Nijmegen, Arnhem Papenkamp, Lisse, St. Maartensdijk, Terneuzen en Waalwijk.

 

24/7 tanken

Op al deze nieuwe locaties kan 24 uur per dag en zeven dagen per week CNG worden getankt. De  CNG-tankstations accepteren de gangbare bankkaarten als bijvoorbeeld Maestro, VISA, Mastercard en Travelcard. Per station zijn er vaak nog meer betaalmogelijkheden die u in onze mobiele app kunt bekijken. Ook goed voor uw portemonnee!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingPitPoint

Gelderlandhaven 4, 3433 PG Nieuwegein
030-4100800
www.pitpoint.nl 
info@pitpoint.nl

Twitter / Linkedin

Meer nieuws

Whitepapers

Zijn uw tankstations al toekomstklaar?

Afbeelding

Bloggers

PitPoint post

Afbeelding


Blijf op de hoogte van schone brandstoffen en de toepassing ervan!

 

Schrijf u hier in voor digitale post van PitPoint