of 59250 LinkedIn

Kennissessie Duurzaamheid

Reageer

Op dinsdag 9 september organiseert Sport & Zaken in samenwerking met Philips Lighting, van Gansewinkel en Heijmans een kennissessie duurzaamheid voor de sport. Deze bijenkomst vindt plaats in het Philips Stadion in Eindhoven.

Duurzaamheid speelt overal. Ook in de sport. Sportverenigingen, -bonden, -bestuurders, ze worden overal uitgedaagd. Vanuit gemeente en achterban wordt aangedrongen op het duurzaam besturen van de vereniging. In de duurzaamheidssessie van 9 september inspireren we je graag en geven we best practices over duurzaamheid in de sport. Onder andere krijg je adviezen over het inrichten van de accommodatie en het sportterrein namens Heijmans. Philips Lighting vertelt meer over het fors besparen op het energieverbruik met behulp van LED-verlichting en van Gansewinkel neemt je mee in de kostenbesparing van afvalverwerking.  Zodoende worden je duurzame ambities zichtbaar in de praktijk gebracht!

 

Schrijf je nu in!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

Afbeelding

Philips Lighting

Postbus 90050 | 5600 PB | Eindhoven

040-2787500

www.philips.nl/buitenverlichting

Lichtmail@philips.com

Afbeelding Afbeelding Afbeelding

Meer nieuws

Whitepapers

Primeur: CityTouch met GSM-technologie

De verspreiding van kennis gaat sneller dan ooit

Ervaar wat licht kan betekenen voor uw stad of gemeente

Verlichting speelt een centrale rol in hoe mensen denken over hun steden. De verlichting is niet langer puur gericht op functionaliteit en veiligheid, maar moet ook aangenaam, uitnodigend en duurzaam zijn. Lees meer

Primeur sportveldverlichting voor gemeente Goes

Intelligente Openbare Verlichting

Ontdek hier wat de voordelen zijn van slimmere verlichting

Philips CityTouch making cities safer