of 59130 LinkedIn

Vooravond van de Omgevingswet

Aan de vooravond van de Omgevingswet. Wat zijn de gevolgen van de Omgevingswet voor de gemeenteraad, het college, ambtenaren maar ook voor samenwerkingspartners en initiatievennemers uit de samenleving?
3 reacties

De komst van de Omgevingswet heeft gevolgen voor iedereen. Voor de gemeenteraad, voor het college, voor ambtenaren maar ook voor samenwerkingspartners en initiatievennemers uit de samenleving. Tijdens onze Vooravond van de Omgevingswet op donderdag 21 september verkennen we samen deze nieuwe ontwikkelingen

De komst van de Omgevingswet vergt immers niet alleen nieuwe rollen maar ook nieuwe werkwijzen en afstemming tussen alle betrokken partijen. Met diverse sprekers gaan we op zoek naar de nieuwe rolverdeling tussen raad, college, ambtenaren en initiatiefnemers. Bekijk hier het programma. Kom je ook?

 

Aanmelden voor de Vooravond van de Omgevingswet kan via info@overmorgen.nl. Wil je graag iemand meenemen? Je mag deze uitnodiging doorsturen, iedereen is welkom. Meld je wel snel aan; het aantal plaatsen is beperkt.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Reactie op dit bericht

Door Jolina van Dijk (Over Morgen) op
Het klopt dat deze link niet werkte. Dit probleem is inmiddels verholpen!
Door Carlo Fiscalini (Raadslid + Juridisch adviseur ) op
Bij het klikken op de link in dit artikel om het programma te bekijken verschijnt de mededeling "deze pagina bestaat niet" ! ik ben geïnteresseerd, als raadslid, in het bijwonen van deze bijeenkomst, dus verneem graag nader.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers