of 59130 LinkedIn

Verdiepingsdag Nationaal Warmte Congres 2017

Verdiepingsdag Nationaal Warmte Congres 2017. Hoe kun je je warmtevraag duurzaam invullen. Welke opties zijn er? Wat en wie heb je nodig om een en ander te realiseren?
Reageer

De verduurzaming van onze warmtevoorziening is onomkeerbaar. Om deze opgave uit te voeren zullen we alle zeilen bij moeten zetten. We moeten nú starten!

Hoe kun je je warmtevraag duurzaam invullen. Welke opties zijn er? Wat en wie heb je nodig om een en ander te realiseren? Ketenregie is essentieel. We moeten versnellen. En niet zo’n klein beetje ook. Want 2020 ligt al om de hoek, maar wat dan? Hoe gaan we verder richting 2050? O.a. deze thema’s en meer zal aan bod komen tijdens het 10e Nationaal Warmte Congres op 16 november a.s.

 

Verdiepingsdag

Om u nog meer verdieping te bieden, organiseren wij dit jaar op 17 november voor het eerst een Verdiepingsdag speciaal voor gemeenten en woningcorporaties. Ga concreet aan de slag met praktische handvatten voor uw eigen praktijk zodat u morgen ook úw warmtevoorziening op een duurzame wijze in kunt vullen.

 

Bent u benieuwd? En heeft u vragen die u graag beantwoord ziet? Zorg dan dat u ook aanwezig bent en ga samen met docenten uit de praktijk aan de slag!

 

Bekijk het programma hier.


Kortingsaanbod

Als relatie van Over Morgen kunt u gebruik maken van een speciaal kortingsaanbod. U ontvangt 20% korting op de deelnamekosten van € 499,- per dag. Wanneer u gebruik wilt maken van dit kortingsaanbod, meld u dan aan via deze speciale link.

 

16 en 17 november2017 | Philharmonie Haarlem & BCN Utrecht


Let’s take it to the next level!

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers