of 59212 LinkedIn

Tomas Mathijsen

Met zijn achtergrond in duurzame energietechnologie is Tomas in staat om een vertaalslag te maken van technologische concepten naar concrete implementatie. Het concreet maken van de duurzame energietransitie is dan ook zijn grootste drijfveer. Tomas is ervaren in het ontwikkelen van businessmodellen om technologie financieel haalbaar te maken. Met zijn kennis op het gebied van participatie en gedragsverandering creëert hij gemakkelijk draagvlak en betrokkenheid voor duurzaamheidsprojecten. Een project afstemmen op de specifieke omstandigheden is volgens Tomas essentieel om het succesvol te maken. 

tomas.mathijsen@overmorgen.nl
06 29 03 68 76

  • Steun in de rug bij aardgasvrij bouwen

    Reageer

    Sinds 1 juli mag nieuwbouw niet meer op aardgas aangesloten worden. Voor veel gemeenten een zegen, want de bestaande bouw van het gas afhalen is al een enorme opgave. Door gelijktijdig nieuwbouw nog aan te sluiten is dweilen met de kraan open.

  • Even Over Morgen – Hoe ga jij aan de slag met wet VET?

    Reageer

    AfbeeldingEven over morgen: dan treedt wet VET in werking. Wet VET – Voortgang EnergieTransitie – stelt dat vanaf 1 juli 2018, het aardgasvrij realiseren van nieuwbouw de norm is. Heel goed nieuws! Met de bevingen in Groningen, de klimaatproblematiek en de afhankelijkheid van aardgas uit het buitenland is aardgas niet meer van deze tijd. Gezien de grote transitie die ons nog te wachten staat in de bestaande bouw, moeten we niet dweilen met de kraan open en alvast alle nieuwbouw aardgasvrij realiseren. Met de nieuwe wet VET zorgen we ervoor dat de warmtevoorziening in de nieuwbouw toekomstbestendig is.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Boggers