of 58952 LinkedIn

Toekomstverkenning autonoom vervoer

Toekomstverkenning autonoom vervoer. Over Morgen visualiseert en analyseert voor opdrachtgevers continu de ruimtelijke effecten van de energietransitie, o.a. op het gebied van mobiliteit
Over Morgen Reageer

Over Morgen visualiseert en analyseert voor opdrachtgevers continu de ruimtelijke effecten van de energietransitie, onder andere op het gebied van mobiliteit. Binnen duurzame mobiliteit onderscheiden wij drie belangrijke ontwikkelingen voor de nabije toekomst: elektrisch rijden, autodelen en autonoom vervoer.

Over Morgen acht de komst van autonoom deelvervoer evident en ontwikkelt daarom, naast een data-tool voor bijvoorbeeld de realisatie van (snel)laadinfrastructuur, een data-tool voor de ruimtelijke impact van autonoom vervoer. Dit moet voor de toekomst handvatten bieden voor bijvoorbeeld steden, beleidsmakers en marktpartijen.

 

Ben je benieuwd naar onze kijk op dit thema en hoe autonoom vervoer ruimtelijk kan worden voorspeld met data? Neem dan een kijkje op onze nieuwe story map met een eerste toekomstverkenning.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers