of 65378 LinkedIn

Thomas van Oosten

Thomas is een junior gebiedseconoom vol enthousiasme en ambitie. Tevens neemt hij een gezonde portie leergierigheid mee. In elk project bijt hij zich vast om de finesses van een project te achterhalen en hierover te adviseren. Door zijn achtergrond als economisch geograaf heeft hij kennis van ruimtelijke strategieën van ondernemers, bedrijven en overheden en inzicht in de economische ontwikkeling van regio’s. Thomas is analytisch sterk en zoekt altijd naar de juiste wegen om dit toe te passen in zijn projecten. 

thomas.vanoosten@overmorgen.nl
06 2455 8673


 

  • Risicomanagement: een ode aan de Scrum Master

    Reageer

    AfbeeldingTijdens de crisisjaren zaten we meer post-its te plakken dan problemen op te lossen. Scrum Masters verleidden ons tot talloze sessies in het kader van risicomanagement. Begrijp me niet verkeerd, het is goed om aandachtig risico’s en kansen in kaart te brengen. Maar laten we eerlijk zijn: eigenlijk hadden we die risico’s niet op dat moment in kaart moeten brengen, maar al veel eerder. Dat moet bij een volgende crisis anders. Daarom een ode aan de Scrum Master bij risicosessies.

  • Herindeling biedt kans voor duurzaam grondbeleid

    Reageer

    Rond 1900 waren in Nederland nog ruim 1.100 gemeenten. Sinds begin 2018 is het aantal gemeenten door gemeentelijke herindelingen afgenomen tot 380. Begin 2019 zullen er 355 gemeenten in Nederland zijn. Dat betekent dat er 25 gemeenten ‘wegvallen’ in één jaar en dat is het hoogste aantal sinds jaren. Een herindeling of fusie kan voor veel tumult en ophef zorgen binnen een gemeentelijke organisatie. Kan ik mijn huidige baan behouden? Behoudt het gemeentehuis haar functie of verhuizen we naar de andere locatie? Ook de verschillende afdelingen van gemeenten worden gefuseerd. Kortom, het is een fusie van mensen, maar ook een fusie van beleid.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers