of 64740 LinkedIn

Thijs Aarden

Thijs doet en denkt graag buiten de gebaande paden. Als het al jarenlang rechtdoor gaat, zoekt Thijs het olifantenpaadje op en laat hij mensen om zich heen kijken dat het soms ook anders kan. Kwaliteiten die nodig zijn voor Thijs zijn grote passie: een circulaire economie. Thijs is als kwartiermaker circulaire economie continu bezig om rechtlijnige processen om te zetten in circulaire systemen. Thijs gelooft sterk dat goed voorbeeld doet volgen en vertaalt abstracte ideeën naar concrete uitvoeringen. Hij onderzoekt, verbindt en zorgt voor een gedegen uitvoering met oog voor detail. 

thijs.aarden@overmorgen.nl
06 2425 9520


 

  • Een circulair systeem begint bij beweging door jou en mij

    Reageer

    AfbeeldingDe transitie naar een circulaire economie vraagt om systeemverandering. Dat klinkt abstract en voelt daardoor vaak als iets moeizaams. Of toch niet? Thijs Aarden heeft er een andere kijk op en schreef onderstaande column voor ROmagazine.

  • Circulair als middel voor lokale uitdagingen

    Reageer

    Met ons consumptiegedrag in Nederland verbruiken we 3,6x zoveel grondstoffen per jaar als de aarde ons in verhouding kan leveren. Ons grondstoffenverbruik is dus vele malen hoger dan op aarde beschikbaar. Inmiddels zijn we ons allen bewust dat dit niet oneindig vol te houden is en dat we circulair met onze grondstoffen om moeten gaan. Grondstoffen opnieuw blijven gebruiken in plaats van weggooien. Maar we handelen er nog maar beperkt naar en wees eens eerlijk: “in hoeverre hebben we momenteel last van deze naderende grondstoffen schaarste?”

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers