of 65101 LinkedIn

Sanne Veldhuizen

Sanne is een energieke planoloog. Ze ziet de Omgevingswet als een uitdaging omdat er nieuwe kansen liggen als ze goed benut worden. Om te komen tot een duurzame leefomgeving zijn vroegtijdige participatie en het creëren van draagvlak essentieel volgens haar. Sanne heeft een goed analytisch vermogen, gaat doelgericht te werk en is een enthousiaste teamspeler. Met een nieuwsgierige en open blik komt ze tot oplossingen voor complexe vraagstukken.

sanne.veldhuizen@overmorgen.nl
06 83 03 67 56

LinkedIn


Ik werk aan de thema's gebiedsvernieuwing en omgevingswet
  • Pro-actief omgaan met de Omgevingswet biedt kansen voor Almere

    Reageer

    AfbeeldingHoe kun je het instrumentarium van de Omgevingswet inzetten om te werken aan (integrale) opgaven die spelen? Hoe werk je pro-actief in de geest van de Omgevingswet en benut je kansen? Aan de antwoorden op deze vragen werkt adviseur Sanne Veldhuizen samen met een enthousiast team binnen het programma implementatie Omgevingswet in Almere. Een kijkje in de praktijk.

  • Duurzaamheid via de wet afdwingen?

    Reageer

    Gemeenten hebben steeds meer duurzaamheidsambities. Maar hoe kunnen ze deze ambities waarmaken, door ze via de wet af te dwingen? Sanne Veldhuizen deed onderzoek naar de vraag of duurzaamheidsambities bij een gebiedsontwikkeling publiekrechtelijk kunnen worden verankerd en zo ja, welke instrumenten hiervoor gebruikt kunnen worden. Ze legde hierbij de focus op de Omgevingswet.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers