of 64277 LinkedIn

Rob Geldhof

De interesse en expertise van Rob ligt op het snijvlak van leefomgeving en ICT. Hij gebruikt GIS en geo-informatie om ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Rob heeft vanuit zijn opleidingen een veelzijdige achtergrond en houdt zich graag bezig met politiek. Hierdoor legt hij verbinding tussen analyse en verbeelding door resultaten op een aantrekkelijke en interactieve wijze over te brengen, zowel voor beslissers als gebruikers. Rob is resultaatgericht, initiatiefrijk, en schakelt makkelijk tussen verschillende disciplines en schaalniveaus.

rob.geldhof@overmorgen.nl
06 48 83 26 18

LinkedIn


 • Een digitale omgevingsmanager voor elke gebiedsontwikkeling. Soepele uitwisseling van informatie waarbij de (digitale) kaart centraal staat is vaak wel een ambitie, maar loopt regelmatig spaak.

  Een digitale omgevingsmanager voor elke gebiedsontwikkeling

  Reageer

  Gebiedsontwikkelingen zijn intensieve samenwerkingen tussen professionals van verschillende organisaties. Projectmanagers, stedenbouwkundigen, gebiedseconomen, planjuristen, planologen en communicatiedeskundigen wisselen voortdurend informatie met elkaar uit om het planproces soepel te laten verlopen. Het gaat vaak om informatie die zowel qua vorm als inhoud moeilijk te interpreteren is. Denk hierbij aan technische tekeningen, exploitatieplannen, contracten, stedenbouwkundige schetsen en bestemmingsplannen. Tegelijkertijd kent deze informatie een grote mate van samenhang en hebben ze één ding gemeen: het gebied!

 • Gemeentes, maak de impact van de energietransitie zichtbaar!

  Reageer

  Afbeelding

  De afgelopen jaren is er veel gesproken over de drie D’s: de decentralisaties van de langdurige zorg, de jeugdzorg en arbeidsparticipatie. Wie dacht dat gemeentes nu wel gespaard zouden blijven van nieuwe taken, zal echter bedrogen uitkomen. De energietransitie komt eraan en gemeentes krijgen daarin een centrale rol. Tenminste, als het aan minister Kamp ligt, die hiervoor zijn visie heeft opgeschreven in de Nationale Energieagenda.

 • Thuis aan de Westzeedijk

  Reageer

  AfbeeldingIk woon er nu een maand. In het voormalige douanekantoor aan de Westzeedijk in Rotterdam. Hier in het Lloydkwartier is opnieuw invulling gegeven aan het maritieme verleden. Vanuit mijn slaapkamer heb ik uitzicht op het oude belastingkantoor aan de Puntegaalstraat, nu een thuishaven voor jonge starters en ondernemers. Maar gezien vanuit mijn slaapkamer is het vooral een prachtig Rijksmonument dat zichtbare sporen draagt van oorlog en wederopbouw.

 • Open data voor een gasvrije leefomgeving. Aardgasverbranding: de grootste opgave van onze energietransitie

  Open data voor een gasvrije leefomgeving

  Reageer

  Ik maak de dag mee dat er geen aardgas meer is. En met mij nog veel andere Nederlanders die dat niet eens beseffen. Tuurlijk, wanneer over veertig jaar de aardgasbel in Groningen niet meer winbaar is, zijn er altijd nog de enorme voorraden in Rusland, Iran en Qatar. Maar het behoeft toch zeker geen betoog dat dát geen alternatieven zijn. En met ruim 60% van ons primaire energieverbruik is de aardgasverbranding de grootste opgave van onze energietransitie.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers