of 65101 LinkedIn

Rijk van Voskuilen

Met een flinke dosis enthousiasme en visie legt Rijk een hoge verwachting op de omgang met onze leefomgeving. Gebiedsontwikkeling en duurzaamheid zijn twee thema’s die hem daarom goed passen. Hij is bekend met de inhoud vanuit de opleiding Civiele Techniek aan de Universiteit Twente en zoekt vooral naar overzicht en het doel van dingen. Hij vindt het leuk om nieuwe ideeën te verkennen, zoekt naar een praktische toepassing daarvan en doet dat graag samen met anderen. Kortom, een vernieuwende, gedreven en verantwoordelijke adviseur.

rijk.vanvoskuilen@overmorgen.nl
06 83 16 89 29

LinkedIn


 • Grondbeleid en duurzaamheid: prille liefde?

  Reageer

  AfbeeldingDe laatste tijd krijg ik steeds meer de neiging om het thema Grondbeleid en duurzaamheid: prille liefde?voor te stellen aan een andere goede vriend van mij, meneer gebiedsontwikkeling. Het lijkt alsof zij elkaar niet kennen. Waarom zie ik anders zoveel ontwikkelingen zonder hoge duurzaamheidsambities? Waarom werkt bijna elke gemeente aan duurzaamheidsbeleid, zonder dit direct te vertalen naar grondbeleid?

 • Me, myself and I

  Reageer

  AfbeeldingDit bijna 80 jaar oude liedje is inmiddels al vele malen gecoverd. Het liedje gaat over de liefde, maar ik heb altijd een vrij negatieve associatie bij de titel. Het doet mij wat egoïstisch aan, terwijl het liedje zelf best wel leuk is. Ik zou dit nummer graag even misbruiken en het projecteren op een actuele ontwikkeling. Volg je mij nog?

 • De kick van een pil

  Reageer

  AfbeeldingSimCity, wie kent het niet? In ieder geval zullen veel mensen met een passie voor ruimtelijke ordening net als wij ooit hun eigen stad gecreëerd hebben. In het begin een overmaat aan stations, powerplants op de verkeerde plaats en om de dag een natuurramp, maar later toch serieuzer met oog voor de effecten van bepaalde handelingen. Want is het niet fascinerend om onze leefomgeving in te richten en daar de effecten van te zien? Een harmonieuze balans van veel verschillende functies die naast en door elkaar bewegen maken een stad tot wat het is.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers