of 65378 LinkedIn

Petra Ibrahim

Petra is een energieke adviseur die de leefomgeving wil verduurzamen. Ze is ervan overtuigd dat de ruimtelijke omgeving slimmer, efficiënter en milieuvriendelijker kan worden ingericht. Dit kan volgens haar gerealiseerd worden door interdisciplinair samen te werken en innovatie te stimuleren.

Door haar academische achtergrond in de planologie bekijkt zij de fysieke leefomgeving vanuit een breed perspectief. Petra vindt het belangrijk goed te luisteren naar verschillende stakeholders en beschikt over een goed inlevingsvermogen. Ze is idealistisch maar ook realistisch, wat een goede combinatie is om tot gewenste resultaten te komen. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Petra is oplossingsgericht, creatief en denkt in mogelijkheden.

Petra.ibrahim@overmorgen.nl
06 398 19595

LinkedIn
Ik werk aan de thema's gebiedsvernieuwing

  • 5 tips voor Smart Micro Grids

    Reageer

    Smart Micro Grids (SMG) worden in de wetenschap en de media geroemd als veelbelovende toekomstige energiesystemen. In Nederland experimenteren we er met name op bedrijventerreinen mee. Maar opschaling blijft uit. Adviseur Petra Ibrahim studeerde af op SMG’s en werkt er nu bij Over Morgen aan in de praktijk, samen met Robertjan Spaans. Zij delen hun tips. Hoe organiseer je een SMG?

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers