of 65101 LinkedIn

Peter-Paul Smoor

Peter-Paul heeft zich bewezen als adviseur en projectleider bij het verduurzamen van vastgoed. Hij wil graag dat zijn werk onderscheidend is. Dat wil zeggen dat hij meedenkt met de klant en denkt in technisch, financieel, juridisch en organisatorisch haalbare oplossingen. Bij zijn advies kijkt hij altijd naar de belangen van alle stakeholders. Zo komt er een advies dat meer is dan alleen een antwoord op de initiële vraag. Door vanuit de Total Costs of Ownership van de gebouweigenaar en vanuit de totale huisvestingskosten van de gebruiker te redeneren, wordt de kans vergroot dat een project wordt gerealiseerd dat ook echt duurzaam is – dat is voor hem de ultieme motivatie van zijn werk.

peterpaul.smoor@overmorgen.nl

LinkedIn


 • Een aardgasloze toekomst gaat niet ten koste van de grondwaarde

  Reageer

  De noodzaak van bouwen zonder aardgasinfrastructuur is ons inmiddels wel duidelijk. Toch doen we het nog maar mondjesmaat. Oorzaak? Het is duurder en complex, horen we vaak. Oké, er komen investeringen bij kijken, maar het is vooral perceptie van de markt dat deze woningen duurder zijn en minder goed verkopen. Er zijn inmiddels voldoende alternatieven beschikbaar, die onnodige (toekomstige) kosten voorkomen, bijdragen aan een duurzame toekomst en voor geen van de partijen binnen een gebiedsontwikkeling leidt tot onrendabele investeringen of lagere grondwaarden. Kom maar op hoor ik u denken.

 • Toekomstbestendige voorraad woningbouwcorporaties. Energiebeleid: start met een realistische begroting en planning

  Toekomstbestendige voorraad woningbouwcorporaties

  Reageer

  Over Morgen houdt zich op verschillende manieren bezig met het versnellen van de energietransitie in ons land, bijvoorbeeld met het realiseren van gebouwen zonder aardgasaansluiting, het stimuleren van elektrisch vervoer en zonne-energie. Een ander belangrijk speerpunt is het beperken van het energieverbruik in de bestaande gebouwde omgeving. Woningcorporaties bezitten gezamenlijk 2,4 miljoen woningen en zijn daarmee een enorme speler op dit gebied.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers