of 64740 LinkedIn

Paul den Otter

Paul haalt zijn energie uit het bedenken van originele ideeën en strategieën die beweging in een organisatie opleveren. Hij is in staat om met zijn conceptuele denkvermogen, enthousiasme en gedrevenheid een duurzame verandering op gang te helpen en te laten beklijven binnen de organisatie. Het is zijn drijfveer om mensen nieuwe inzichten te bieden waarmee ze tot betere prestaties kunnen komen. Van het benoemen van ingesleten werkwijzen tot het bieden van een nieuw perspectief op de behoefte van de klant. Met Pauls ervaring bij de lokale overheid en met zijn bestuurskundige achtergrond kan hij zowel op ambtelijk als bestuurlijk niveau het verschil maken.

paul.denotter@overmorgen.nl
06 10 22 31 37

LinkedIn


 • Platform MRA Smart Mobility

  Reageer

  AfbeeldingPlatform verbindt professionals, gebiedsontwikkelingen en innovaties.

  Mobiliteit en duurzame gebiedsontwikkeling zijn twee werelden die samen kunnen en moeten komen. Binnen de Metropoolregio Amsterdam (MRA) gebeurt dat dankzij het platform Smart Mobility. Over Morgen is hier onderdeel van en de verbinding tussen professionals, gebiedsontwikkelingen en innovaties werkt erg goed, vertelt adviseur Paul den Otter.

 • Van Klimaatakkoord naar vastgoed in de duurzame versnelling

  1 reactie

  AfbeeldingWoningen renoveren en onderhouden doen corporaties al jaren. Soms worden ze met open armen en een kop koffie ontvangen door de huurder, bij het volgende adres doet de huurder niet eens de deur open. Toch kunnen woningcorporaties de startmotor zijn van de transitie naar aardgasvrij. Dat vraagt wel om next level verduurzamen! Met deze drie praktische tips schakel je door naar de duurzame versnelling!

 • “This is an awareness test”

  Reageer

  Het aantal gemeenten dat nu gaat nadenken over de Omgevingswet is groeiende. Experts noemen het ook wel de grote transitie in het ruimtelijk domein die misschien wel omvangrijker is dan de transitie in het sociaal domein. Vaak wordt aan ons dan ook gevraagd: waar te beginnen met deze opgave? Heb je oog voor wat er om je heen gebeurt, wanneer je gefocust bent op een specifieke taak? Typ ‘awareness test’ in op YouTube en je vindt tal van tests die de opmerkzaamheid van de kijker testen. Zelfs autofabrikanten en de Britse overheid maken er gebruik van om zo hun boodschap over te brengen. En die boodschap is: teveel focus leidt tot kokervisie en kokervisie zorgt ervoor dat je essentiële en opmerkelijke momenten volledig over het hoofd ziet.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers