of 59130 LinkedIn

Onderzoek mogelijkheden restwarmte papierindustrie in Eerbeek

Onderzoek mogelijkheden restwarmte papierindustrie in Eerbeek. Op basis van de Warmte Transitie Altas worden de kansen voor Eerbeek en omgeving geschetst, zowel op korte als op lange termijn.
Reageer

Het college van burgemeesters en wethouders van gemeente Brummen/Eerbeek heeft dinsdag 13 juni besloten om een haalbaarheidsonderzoek uit te laten voeren naar het benutten van restwarmte uit de papierindustrie.

In gemeente Brummen/Eerbeek zijn drie papierfabrieken gehuisvest. Samen met de directies van deze fabrieken heeft de gemeente afgesproken om de mogelijkheden van distributie, opslag en het duurzaam opwekken van warmte nader te verkennen. Men heeft dit toepasselijk Trias Thermica genoemd.

 

Over Morgen gaat deze opdracht uitvoeren onder leiding van collega Martijn van Lier. Met behulp van onze Warmte Transitie Altas gaan wij het individuele of gezamenlijke benutten van restwarmte voor diverse belanghebbenden onderzoeken. Op basis van onze atlas schetsen we de kansen voor Eerbeek en omgeving. Hierbij gaat het om zowel korte als lange termijn kansen.

 

Meer weten over dit haalbaarheidsonderzoek? Neem dan contact op met collega Martijn.

 

Martijn van Lier
06 10 19 93 19 | mail

 

Het volledige persbericht is terug te vinden via deze link.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers