of 64231 LinkedIn

Max van den Berg

Max is een enthousiaste gebiedsvernieuwer. In projecten zoekt hij continu naar verbindingen tussen de betrokken partijen met ieder hun eigen belang. Met elkaar kom je tot het gewenste resultaat. Als stadsgeograaf heeft Max kennis opgedaan over onder andere binnenstedelijke transformatie, de woningbouwopgave en de sociale gevolgen hiervan op de bewoners van de stad. Door mensen met verschillende achtergronden en disciplines aan elkaar te verbinden zoekt hij naar een gemeenschappelijk doel. Hij is analytisch scherp, sterk in de communicatie en ziet snel waar de kansen liggen in een project.

max.vandenberg@overmorgen.nl
06 4672 0039

LinkedIn
Ik werk aan de thema's gebiedsvernieuwing
  • Placemaking, een belangrijk middel bij gebiedsvernieuwing

    Reageer

    AfbeeldingPlacemaking is een middel om plekken in een stad nieuw leven in te blazen. Over Morgen betrekt placemaking bij gebiedsvernieuwingsprojecten en vastgoedvraagstukken. Ter inspiratie bezocht een groepje collega’s RAUM in Utrecht Leidsche Rijn. Max van den Berg schreef een kort verslag van deze interessante middag.

  • Een miljoen woningen erbij, waar moeten we het zoeken?

    Reageer

    AfbeeldingNederland staat voor een enorme opgave. Er moeten naar schatting een miljoen woningen worden bijgebouwd om aan de woningvraag te voldoen. De ruimte raakt op, maar de vraag naar meer woonruimte blijft verder groeien. Waar moeten we het zoeken? Het antwoord op deze vraag is te vinden in een gebiedsgerichte samenwerking. In deze blog ga ik hierop in.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers