of 64740 LinkedIn

Maurits Materman

Maurits is naast strategisch adviseur gebiedseconomie ook eigenaar van Over Morgen. Hij is een teamspeler die ook enorm kan genieten van het manouveren in politiek-bestuurlijke omgevingen binnen zowel de lijn- als projectorganisatie. Door het combineren van gebiedseconomische visie en de nodige pragmatiek weet Maurits op strategische wijze te sturen op (financieel) resultaat. Maurits heeft bovendien ruime ervaring binnen grondbedrijven en wordt met regelmaat gevraagd onderhandelingstrajecten tot een goed einde te brengen.

maurits.materman@overmorgen.nl
06 46 13 42 92

LinkedIn


  • Gemeenten: pak nu door met gebiedsontwikkelingen ondanks coronacrisis

    Reageer

    AfbeeldingOnzekerheid door de coronacrisis werkt verlammend en vertragend. Ook voor gemeenten. Adviseur Maurits Materman: ‘Schakel door op nieuwe initiatieven waar je als gemeente tot op heden nog geen tijd voor had. Hoe langer vertraging duurt, hoe verder de urgentie oploopt van het bouwen van nieuwe woningen in Nederland. De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken.’

  • Waarom enkel getallen noemen onvoldoende is

    Reageer

    AfbeeldingWij lezen soms koppen van artikelen die we niet geloven. Is dit echt waar? Heeft iemand dat echt gezegd? We zagen er laatst weer eentje, op Cobouw.nl. Hij luidt als volgt: “Aanvalsplan voor 40.000 huizen extra bóven Amsterdam: ‘we zijn het wachten zat’”. 

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers