of 58952 LinkedIn

Mark Verbeet

Mark is een toegewijde professional die zich kenmerkt door zijn optimisme, realisatiekracht en pragmatiek. Altijd met een goed resultaat in het vizier. Als adviseur heeft hij ervaring in de markt van gebiedsontwikkeling en (openbare) laadinfrastructuur voor elektrisch rijden, zowel in procesmatige als financiële zin. Hij werkt graag aan visie- en strategievorming, maar helpt ook zeker de eerste concrete stappen te zetten. Mark is verder altijd op zoek naar de wijze waarop hij nieuwe (technologische) ontwikkelingen en trends kan verankeren in zijn werk.

mark.verbeet@overmorgen.nl
06-42970694

  • Waarom steden en gemeenten ook moeten inzetten op snelladen

    4 reacties

    De groei van elektrisch rijden komt nu echt op gang. De overlegtafel mobiliteit die bijdraagt aan de totstandkoming van het Klimaatakkoord hanteert momenteel een inschatting van 1,9 miljoen elektrische personenvoertuigen in 2030. Het aanbod van elektrische auto’s groeit hard de komende jaren en de prijs daalt. De elektrische auto’s die nu op de markt komen hebben een groter bereik en kunnen snelladen op veel hogere vermogens. Tegelijk wordt de regelgeving op luchtkwaliteit strenger.

  • Belastingplan jaagt transitie naar elektrisch rijden juist aan!

    2 reacties

    AfbeeldingVorige week kwamen de eerste ingrediënten van het nieuwe belastingplan van staatssecretaris Wiebes en de gevolgen voor de fiscale bijtellingstarieven voor auto’s naar buiten. Sindsdien is er discussie ontstaan over de effecten hiervan op de opmars van elektrisch rijden. Wat betekent dit nu voor de doelstelling van het Rijk in 2020 om dan 200.000 EV’s te hebben rijden in ons land? Sceptici denken dat dit de ondergang van de elektrische auto betekent. Ik ben er juist van overtuigd dat we de rijksdoelstelling ruimschoots gaan halen en zal jullie uitleggen waarom.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers