of 59162 LinkedIn

Manifestatie Ruimte & Zorg: Doe-kracht gevraagd!

Reageer

Afbeelding

De vier “Ruimdenkers” Daan Roosegaarde, Annemarie van Gaal, Jos de Blok en Lex Slaghuis hebben baanbrekende visies ontwikkeld over Ruimte & Zorg. Op 19 mei in de Hazemeijer in Hengelo gaan zij deze visies samen, dus ook met jou, concretiseren tot opgaven en projecten. De provincie Overijssel stelt budget beschikbaar om deze projecten na 19 mei tot uitvoering te brengen. Doe je mee?

Een off-road rollator de oplossing om langer op de been te blijven…? Eind vorig jaar lanceerde provincie Overijssel de tweede editie van Ruimte voor Ruimdenkers met dit keer het thema Ruimte & Zorg, om tot betere oplossingen te komen. Want Ruimte & Zorg is met de toenemende vergrijzing en het scheiden van wonen en zorg een actueel en urgent onderwerp.

 

Ruimdenkers en de kopgroep
Daan Roosegaarde, Annemarie van Gaal, Jos de Blok en Lex Slaghuis zijn gevraagd visies te ontwikkelen voor de onderwerpen Openbare Ruimte, Toekomstbestendig Zorgvastgoed, de Bestaande Woonvoorraad en Big Data. Zij zijn het afgelopen half jaar daarbij geholpen door de zogeheten Kopgroep: vooraanstaande mensen werkzaam binnen de ruimtelijke- en zorgsector. Want een goed idee of een mooie visie heeft kans van slagen als het realistisch aansluit bij de praktijk. De Ruimdenkers en de Kopgroep hebben nu uitvoeringskracht nodig om de visies verder te brengen.

 

Ruimdenkersmanifestatie is pas het begin
Tijdens de Ruimdenkersmanifestatie wordt het publiek uitgenodigd met de visies aan de slag te gaan. 19 mei wordt een ander congres dan anders: luisteren is leuk, maar wij willen vooral met elkaar aan de slag! Wij zoeken ondernemende, inspirerende kandidaten voor de uitvoering van de ideeën van de Ruimdenkers. We roepen doeners dan ook op om zich (gratis) aan te melden voor het congres via www.ruimtevoorruimdenkers.nl.

 

Over Morgen heeft het innovatietraject Ruimte voor Ruimdenkers in opdracht van de provincie Overijssel opgezet. Neem voor meer informatie contact op met Feddo Zielstra: 06 19 19 22 29 | mail.

Verstuur dit artikel naar Google+

Reageer op dit artikel
Even geduld a.u.b.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Meer nieuws

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers