of 65101 LinkedIn

Maarten Staats

Maarten is een gepassioneerd energiesysteem-expert met een brede ervaring met energie-opwektechnieken, energie-infrastructuur en energiegebruik in gebouwen, mobiliteit en industrie. Hij heeft een sterke inhoudelijke focus en een holistische en multidisciplinaire benadering van vraagstukken ontwikkeld. Maarten heeft affiniteit met techniek, data en cijfers en is goed in staat om uit een grote hoeveelheid informatie overzicht te scheppen en prioriteiten te identificeren.

Maarten kan vanuit de inhoud uitstekend helpen een gedegen strategie, concrete plannen en uitvoerbare stappen te maken. Door zijn ervaring in het onderwijs en zijn enthousiasme is hij goed in staat om partijen te ondersteunen om ingewikkelde materie begrijpelijk te maken, onderweg naar een duurzamere wereld.

Maarten.staats@overmorgen.nl
06 82 44 71 00

LinkedIn
Ik werk aan de thema's energie & klimaat warmtetransitie

  • Focus op zon in de RES geeft lastige uitdagingen

    4 reacties

    De focus voor nieuwe opwek in RES’sen lijkt vooral op zonnestroom te liggen. Maar gebouwen proberen te verwarmen met voornamelijk zonnestroom kan leiden tot lastige nieuwe uitdagingen. Het is belangrijk dat betrokken partijen zich daar goed bewust van zijn. ‘Onderneem stappen om dit te voorkomen’, adviseert Maarten Staats.

Contactgegevens

AfbeeldingOver Morgen

Kleine Koppel 26

3812 PH Amersfoort

+31 (0) 33 3036800

overmorgen.nl

Video

Wilt u eens in gesprek met Over Morgen?
Neemt u gerust contact met ons op.

Whitepapers

Bloggers